header.jpg
1389946298_profil.jpg

Kasim Dzajic , vlasnik at Neretva Rafting

http://www.neretvarafting.ba

Bilateral Meetings

 • 07.03.2014 Friday (11:00 am - 02:00 pm)
1389946587za_film.jpg

www.neretvarafting.ba
Sobe Džajića Buk smještene su u selu Džajićima, 6 km od grada Konjica. Objekt se nalazi uz rijeku Neretvu, a uključuje privatnu plažu s ležaljkama, suncobranima, barom i opremom za roštilj. Restoran i bar nalaze se u okviru objekta i sadrže terasu s koje se pruža pogled na okolne planine.

Sve sobe uređene su u prirodnim materijalima i imaju strop i zidove obložene drvom te drveni namještaj. U sobama su na raspolaganju sef i aparat za pripremu kave. Gosti imaju pristup zajedničkoj kupaonici s tušem.

U restoranu uređenom u starinskom stilu poslužuju se lokalni specijaliteti i izbor domaćih vina. Švedski stol za doručak dostupan je svakog dana. U sklopu objekta nalaze se nogometno i košarkaško igralište. Na raspolaganju je besplatno parkiralište u okviru objekta.

Vlasnici mogu organizirati ribolovne i lovačke izlete, splavarenje na rijeci Neretvi ili pješačenje na planini Prenj s vrhovima višim od 2000 metara. Na zahtjev je moguće dogovoriti i izlete do Boračkog jezera i kanjona Rakitnice.

Svi gosti imaju pravo na besplatnu uslugu prijevoza od autobusnog i željezničkog kolodvora u Konjicu, udaljenom 6 km. Najbliže zračne luke nalaze se u Sarajevu, na 50 km, i u Mostaru, na 65 km od objekta.

Country: Bosnia-Herzegovina

Organization Type: Company

Phone: 38761577000

Email: dzajick@bih.net.ba

City: Konjic ,Džajići Google map

Download document

Areas of Activities

Hotels, motels and camping sites

  Health and spa resorts

   Agro and eco tourism

    Active tourism

     Offer

     Rafting na Neretvi

     www.neretvarafting.ba